Ajankohtaista

HAKUTILAISUUS 2023

Haku UniDancen ryhmiin on nyt auki! Hakutilaisuus muistuttaa normaalia tanssituntia, johon sisältyy lämmittelyä ja tanssisarjan opettelua.  Jos olet kiinnostunut hakemaan mukaan, mutta et pääse osallistumaan hakutilaisuuteen, voit kysyä lisätietoja sähköpostitse hallitus@unidancetampere.fi. Sitova ilmoittautuminen hakutilaisuuteen löytyy tästä linkistä: https://forms.gle/vEqQVKvPwCsnpJRX9. Ilmoittautuminen on auki 15.9. asti! Hakutilaisuuksien aikataulut ja lisätiedot löydät Instagramista @unidancetampere

AVOIMET OVET 2023

Viikko ennen hakutilaisuuksia järjestetään jokaisessa ryhmässä avoimet ovet ryhmien omalla treenivuorolla. Tällöin on mahdollista tutustua toimintaan ja päästä tietty myös tanssimaan kivassa porukassa! Avoimet ovet ovat kaikille ilmaiset eikä niihin tarvitse ilmoittautua erikseen. Aikataulut ja lisätietoja löydät Instagramista @unidancetampere Tervetuloa!

Kivaa koulunalkua kaikille!

Onnea opiskelupaikasta uudet opiskelijat! Syksy häämöttää jo, ja UniDancenkin syyskausi alkaa pian. Hakutilaisuus lähenee myös, siitä kuitenkin tarkempaa tietoa myöhemmin. Ensimmäisenä tuoreen informaation löydät UniDancen instagramista @unidancetampere. Mukavaa syksyn alkua ja pysy kuulolla syksyn tapahtumista, UniDance keikkailee taas pian! 

Commercial & Show -tanssikurssi 11.3.-1.4.!

UniDance järjestää maalis-huhtikuussa avoimen tason tanssikurssin commercial- ja show-tanssista! Kurssi sisältää neljä kertaa, joista molempia tanssilajeja harjoitellaan kahden tunnin verran. 

Kurssi on avoin kaikille Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Kurssimaksu ja SportUnin liikuntamaksu tulee kuitenkin olla maksettuna ennen kurssin alkua. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 9.2 klo 9 SportUnin sivuilla. 

Toivottavasti nähdään kurssilla !

Syksyn 2021 hakutilaisuus

UniDance Tampere hakee uusia tanssijoita rennoissa hakutilaisuuksissa tiistaina 21.9. Show- ja Edustus- ryhmään ja keskiviikkona 22.9. Street-ryhmään. Etsimme uusia tanssijoita kaikkiin ryhmiimme (Show-, Street- ja Edustus-ryhmään). Olet tervetullut hakemaan mukaan, jos opiskelet tai kuulut henkilökuntaan Tampereen korkeakouluyhteisössä!

Hakutilaisuudet ovat muodoltaan rennon tanssitunnin kaltaiset: teemme yhdessä erilaisia tanssitekniikan harjoituksia sekä koreografiaa, ja tunnin pitävät UniDancen jäsenet. Koska ryhmämme toimivat itseohjautuvasti, odotamme hakijoilta jonkinlaista aiempaa tanssitaustaa ja aktiivisuutta – UniDancessa kaikki osallistuvat treenien pitämiseen ja ryhmän pyörittämiseen. Se juuri tekeekin UniDancen toiminnasta hauskaa ja yhteisöllistä! Hakutilaisuuksia ei siis ole syytä jännittää, vaan tule rennoin mielin mukaan kokeilemaan.
Itseohjautuvuuden vuoksi toivomme hakijoilta myös kiinnostusta mukavaan ja rentoon järjestötoimintaan. Pestejä löytyy vaikka minkälaisia, joten jos olet innokas toimija, löydät varmasti paikkasi!

Vallitsevien henkilömäärärajoitusten takia hakijoita joudutaan todennäköisesti pilkkomaan pienempiin ryhmiin ja ajoittamaan ryhmille omat hakutunnit tilaisuuksille varattujen aikojen sisään.
Hakutunnin tarkka ajankohta selviää ennen hakutilaisuutta kaikille hakijoille lähetettävästä sähköpostista, kunhan hakijoiden määrä selviää. Varaudu kuitenkin saapumaan paikalle tiistaina klo 20.15-22 välisenä aikana, jos haet Show- tai Edustus- ryhmään ja keskiviikkona klo 20-22 välisenä aikana jos haet Street- ryhmään.

Voit hakea mukaan myös molempina päivinä ja halutessasi kaikkiin kolmeen ryhmään, mutta sama tanssija voi ottaa paikan vastaan korkeintaan kahdesta UniDancen ryhmästä. Sitova ilmottautuminen hakutilaisuuteen tapahtuu ennakkoon, suora linkki siihen tarkoitettuun lomakkeeseen julkaistaan pian!

Huomaathan, että päästäksesi sisään Atalpan tiloihin sinun tulee maksaa SportUnin kausimaksu tai vaihtoehtoisesti kertamaksu Atalpalle. Lisätietoja näistä löydät osoitteesta https://sites.tuni.fi/sportuni/ . Atalpan tiloissa on voimassa maskisuositus, mutta itse hakutilaisuuden aikana salissa emme vaadi kasvomaskin käyttöä.
UniDancessa tanssiminen edellyttää myös sitoutumista ryhmien toimintaan ja treeniaikatauluihin. Ryhmät treenaavat syksyllä 2021 seuraavasti:
Show: tiistaisin klo 20.15-22.00 Atalpalla
Street: keskiviikkoisin klo 20.00-22.00 Atalpalla.
Edustus: maanantaisin klo 19.30-21.30 sekä torstaisin klo 19.00-21.00 TAMKilla
Kysythän rohkeasti, jos jokin asia mietityttää! Tervetuloa ❤
Lisää tietoa hauista ja UniDancesta:
Facebook: UniDance Tampere ry
Instagram: @unidancetampere 

Kiinnostuitko? Tästä voit täyttää ilmottautumislomakkeen hakutilaisuuteen!

 

Blogi päivitetty!

Olemme sanoneet heipat vuodelle 2020. Mitä vuosi toi lopulta mukanaan UniDancelle? Käy kurkkaamassa blogista!

Karmiva Karnevaali 2020! 👻

Olemme tänäkin vuonna mukana syksyn hyytävimmässä tapahtumassa eli Särkänniemen Karmivassa Karnevaalissa.  Seuraavina päivinä pääset katsomaan esityksiämme Särkänniemen upeassa iltakarnevaalitunnelmassa:

Lauantai 10.10. klo 17:15 ja 19:30

Sunnuntai 11.10. klo 17:15 ja 19:30

Keskiviikko 14.10. klo 17:15 ja 19:30

Lauantai 17.10. klo 17:15 ja 19:30

Movie Soundtracks -tanssikurssi 4.-25.11.!

Järjestämme marraskuussa avoimen tanssikurssin elokuvamusiikkiteemalla. Kurssi on avoin kaikille tanssista kiinnostuneille Tampereen korkeakouluyhteisön (TUNI) opiskelijoille sekä henkilökunnan jäsenille.

Ilmoittautuminen kurssille alkaa SportUnin sivujen kautta maanantaina 19.10. klo 9.

Jos kiinnostuit, kurkkaa lisää kurssista täältä!

Hakutilaisuus, syksy 2020!

UniDance hakee jälleen joukkoonsa uusia jäseniä syksyllä 2020. Hakutilaisuus järjestetään tiistaina 15.9. klo 19 alkaen Atalpalla. Tilaisuudessa haetaan tanssijoita kaikkiin ryhmiimme (Show, Street & Edustus). Ryhmistä, niiden toiminnasta sekä hakutilaisuudesta pääset lukemaan lisää täältä.

Merkitse päivä kalenteriisi mikäli kiinnostuit!

Kevään 2020 esiintymiset!

Mietitkö juuri, missä voisit nähdä meidät seuraavan kerran esiintymässä? Hyviä uutisia, keikkoja on tulossa myös tämän kevään aikana! Näet meidät lavalla seuraavasti:

Haalaribileet 5.3. klo 24 @Ilona. Tapahtumassa esiintyvät UniDancen ryhmät Edustus ja Show.

Aivot -tapahtumassa 10.3. klo 12 Arvo 2 sisääntuloaulassa (Kaupin kampus).

 

Radiohaastattelu

UniDancen 5-vuotis synttäreiden kunniaksi Radio Moreeni haastatteli kahta UniDancen jäsentä. Mistä tanssiryhmä on saanut alkunsa? Mikä UniDancessa on parasta?

Kuuntele tyttöjen haastattelu osoitteessa: 
https://soundcloud.com/…/unidance-tayttaa-viisi-vuotta-para…

💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼

Vuosijuhlat

UniDance Tampere täytti 5 vuotta ja juhlisti tätä järjestämällä vuosijuhlat. Ilta oli unohtumaton! Vuosijuhlassa halusimme palkita aktiivisia jäseniä ja kiittää heitä UniDancen hyväksi tehdystä työstä. Upeat yhteistyökumppanimme Ballerina & Liikunta, Om Yoga sekä Elina K mahdollistivat nämä palkitsemiset.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Ystävänpäivä oli täynnä tanssia, riemua ja hyvää fiilistä. Tampereen yliopiston keskustakampuksella nähtiin upeita tanssiesityksiä show- ja streetryhmiltä sekä workshoppeja. Yhteistyössä Barebells Finland, Linkosuo, TwistBe, Om Yoga, KopioNiini sekä Pizzeria Napoli.

Ystävänpäivätapahtuma 2019

Ystävänpäivänä 14.2. Tampereen yliopiston päätalon aula täyttyy tanssilla, rakkaudella ja hyvällä fiiliksellä, kun UniDance Tampere ry juhlistaa viisi vuotta kestänyttä tanssitaivaltaan ystävänpäivän merkeissä. 

UtaDancesta tuli UniDance Tampere!

Vuodenvaihteessa myös UtaDancessa alkoi puhaltaa uudet tuulet – Tampereen uuden korkeakouluyhteisön myötä uusi nimemme on UniDance Tampere! Jatkamme toimintaamme entiseen tapaan kaikkien Tampereen korkeakoulujen yhteisenä tanssiryhmänä. UniDance Tampere toivottaa kaikille jännittävää ja tanssintäyteistä uutta vuotta 2019!

Commercial & Show tanssikurssi 11.3-1.4

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close