Ajankohtaista

Hakutilaisuus 2019

UniDance järjestää perinteisen hakutilaisuuden maanantaina 23.9.2019 Atalpalla klo 19 eteenpäin. Lisää infoa tulossa myöhemmin. 

HUOM! SportUnin liikuntamaksu tulee olla suoritettuna, jotta hakutunnille voi osallistua.

Radiohaastattelu

UniDancen 5-vuotis synttäreiden kunniaksi Radio Moreeni haastatteli kahta UniDancen jäsentä. Mistä tanssiryhmä on saanut alkunsa? Mikä UniDancessa on parasta?

Kuuntele tyttöjen haastattelu osoitteessa: 
https://soundcloud.com/…/unidance-tayttaa-viisi-vuotta-para…

💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼

Vuosijuhlat

UniDance Tampere täytti 5 vuotta ja juhlisti tätä järjestämällä vuosijuhlat. Ilta oli unohtumaton! Vuosijuhlassa halusimme palkita aktiivisia jäseniä ja kiittää heitä UniDancen hyväksi tehdystä työstä. Upeat yhteistyökumppanimme Ballerina & Liikunta, Om Yoga sekä Elina K mahdollistivat nämä palkitsemiset.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Ystävänpäivä oli täynnä tanssia, riemua ja hyvää fiilistä. Tampereen yliopiston keskustakampuksella nähtiin upeita tanssiesityksiä show- ja streetryhmiltä sekä workshoppeja. Yhteistyössä Barebells Finland, Linkosuo, TwistBe, Om Yoga, KopioNiini sekä Pizzeria Napoli.

Ystävänpäivätapahtuma

Ystävänpäivänä 14.2. Tampereen yliopiston päätalon aula täyttyy tanssilla, rakkaudella ja hyvällä fiiliksellä, kun UniDance Tampere ry juhlistaa viisi vuotta kestänyttä tanssitaivaltaan ystävänpäivän merkeissä. 

UtaDancesta tuli UniDance Tampere!

Vuodenvaihteessa myös UtaDancessa alkoi puhaltaa uudet tuulet – Tampereen uuden korkeakouluyhteisön myötä uusi nimemme on UniDance Tampere! Jatkamme toimintaamme entiseen tapaan kaikkien Tampereen korkeakoulujen yhteisenä tanssiryhmänä. UniDance Tampere toivottaa kaikille jännittävää ja tanssintäyteistä uutta vuotta 2019!

Kiitos maskeista ja rekvisiitasta, Punanaamio!
Koko syksyn esityksiin meitä on asustanut Punanaamio – sieltä löytyy ehdottomasti huikein valikoima tarvikkeita ja asuja erilaisiin teemaesityksiin ja tapahtumiin! Hyvä syy vierailla Punanaamiossa on myös heidän pysyvä -10% opiskelija-alennuksensa 🙂

Upea syyslomaviikko Karmivassa Karnevaalissa!
Vuoden huvipuistattavin tapahtuma valtasi Särkänniemen syyslomaviikolla, ja meno oli mitä mahtavin! UniDance esitti zombie-klassikko Thrillerin yhteensä neljänä päivänä. Huvipuiston valot ja mystinen tunnelma valtasivat ainakin meidät, wau! Kiitos Särkänniemi! Lisää UniDancen fiiliksiä tapahtumasta voit lukea blogistamme.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close