Kurssit

UniDance järjestää suosittuja avoimen tason tanssikursseja Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Pääsääntöisesti tanssikursseja järjestetään jokaisella syys- ja kevätlukukaudella. Seuraamalla UniDancen Instagram- ja Facebook-tilejä saat ajankohtaiset tiedot tanssikursseista, ja pääset ilmoittautumaan kursseille ensimmäisten joukossa!

Kurssien lajitarjonta vaihtelee: kurssit voivat sisältää esimerkiksi jazz- ja show-tanssia, balettia, nykytanssia, street-tanssia ja commercial dancea. Yksi kurssi voi koostua yhdestä tai useammasta lajista, ja kurssien ohjaajat ovat UniDancen ryhmien tanssijoita. Kursseille pääsee mukaan ilmoittautumalla, ja sitä koskevat tarkemmat tiedot ilmoitetaan kunkin kurssin yhteydessä.

Seuraavat kurssit

Seuraavan kurssin toteutumisesta ei vielä ole varmuutta, sillä SportUnin tilat pysyvät toistaiseksi suljettuina. Toiveenamme on pystyä järjestämään kurssi heti, kun siihen avautuu mahdollisuus. Tiedotamme tulevista kursseista kunhan tiedämme lisää. Toivottavasti nähdään keväällä tanssikurssin merkeissä!:)

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close