Kurssit

UniDance järjestää suosittuja avoimen tason tanssikursseja Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Pääsääntöisesti tanssikursseja järjestetään jokaisella syys- ja kevätlukukaudella. Seuraamalla UniDancen Instagram- ja Facebook-tilejä saat ajankohtaiset tiedot tanssikursseista, ja pääset ilmoittautumaan kursseille ensimmäisten joukossa!

Kurssien lajitarjonta vaihtelee: kurssit voivat sisältää esimerkiksi jazz- ja show-tanssia, balettia, nykytanssia, street-tanssia ja commercial dancea. Yksi kurssi voi koostua yhdestä tai useammasta lajista, ja kurssien ohjaajat ovat UniDancen ryhmien tanssijoita. Kursseille pääsee mukaan ilmoittautumalla, ja sitä koskevat tarkemmat tiedot ilmoitetaan kunkin kurssin yhteydessä.

Seuraavat kurssit

Movie Soundtracks -kurssi tulossa 4.-25.11.!

UniDancen järjestämä Movie Soundtracks -kurssi on avoin kaikille tanssista kiinnostuneille vasta-alkajista harrastajiin. Kurssilla pääset tutustumaan show- ja nykytanssin tyylilajeihin ja perustekniikkaan. Tämä on mahdollisuutesi päästä pitämään hauskaa ja eläytymään elokuvamusiikin tahtiin!

Tunnit koostuvat yhteisestä lämmittelystä, tekniikkaosuudesta sekä koreografian opettelusta. Jokaisella tunnilla opetellaan eri elokuvan soundtrackiin pohjautuva tanssi. Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa, vaan kurssi muokataan osallistujille sopivaksi.

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen SportUnin sivujen kautta maanantaina 19.10. klo 9 alkaen. Ilmoittautumisjakso kestää 28.10. asti, mutta kannattaa olla nopea, sillä kurssille on rajallinen määrä paikkoja.

Paikka: SportUni Kauppi, ryhmäliikuntasali

Kurssimaksu 15 € (SportUni liikuntamaksu tulee olla maksettu).

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close