Kurssit

UniDance järjestää suosittuja avoimen tason tanssikursseja Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Pääsääntöisesti tanssikursseja järjestetään jokaisella syys- ja kevätlukukaudella. Seuraamalla UniDancen Instagram- ja Facebook-tilejä saat ajankohtaiset tiedot tanssikursseista, ja pääset ilmoittautumaan kursseille ensimmäisten joukossa!

Kurssien lajitarjonta vaihtelee: kurssit voivat sisältää esimerkiksi jazz- ja show-tanssia, balettia, nykytanssia, street-tanssia ja commercial dancea. Yksi kurssi voi koostua yhdestä tai useammasta lajista, ja kurssien ohjaajat ovat UniDancen ryhmien tanssijoita. Kursseille pääsee mukaan ilmoittautumalla, ja sitä koskevat tarkemmat tiedot ilmoitetaan kunkin kurssin yhteydessä.

Seuraavat kurssit

Maalis- ja huhtikuun aikana järjestetään kaksi UniDancen avointa tanssikurssia! 🤩💃🏼 Kurssien ilmoittautuminen on päättynyt.

HUOM! SportUnin liikuntamaksu tulee olla suoritettuna, jotta kursseille voi osallistua.

SHOW: Showtanssi on baletin tekniikkaan ja nykytanssiin perustuvaa tanssia, joka sisältää paljon näyttäviä hyppyjä, piruetteja ja lattiatekniikkaa. Tanssitunti aloitetaan kehoa avaavilla, vahvistavilla ja venyttävillä liikkeillä. Tämän jälkeen on tekniikkaosuuden vuoro, jossa tutustutaan perus hyppyihin ja piruetteihin, jonka jälkeen tanssitaan toden teolla koreografian parissa! Tunnin lopuksi rauhoitutaan venyttelemään ja laskemaan sykettä. Kurssin taso on avoin, eli se sopii kaikille tanssitaustasta riippumatta: Into oppia uutta ja tanssia täydellä sydämellä riittää! Tavoitteena on poistua salista hiestä märkänä ja hymy huulilla.

HIP HOP: HUOM! Intensiiviviikonloppu on valitettavasti peruttu ohjaajan loukkaantumisen vuoksi. Osallistujille tarkemmat tiedot sähköpostissa. Pahoittelumme!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close