Ryhmät

UniDancessa toimii kolme tanssiryhmää: Show, Street ja Edustus. Kaikki ryhmät treenaavat ja esiintyvät säännöllisesti, ja ryhmiin pääsee mukaan lukuvuosittaisen hakutilaisuuden kautta. Seuraava hakutilaisuus järjestetään vuoden 2019 aikana. Alta voit lukea lisää UniDancen ryhmistä, ja pysyä kuulolla seuraavan hakutilaisuuden ajankohdasta.

Show

Show-ryhmä

Show-ryhmä on noin 25 tanssijan säännöllisesti treenaava ja esiintyvä ryhmä. Show treenaa kerran viikossa, ja esiintyy lukuvuosittain erilaisissa tapahtumissa.
Show’ssa kaikki osallistuvat vuorollaan lämppien suunnitteluun ja treenisisällön tekemiseen, ja halukkaat valmistavat ryhmälle koreografioita.

Show treenaa keväällä 2019 keskiviikkoisin klo 20.50-22 Atalpalla.

Street

Street-ryhmä

Street-ryhmä syksyllä 2017 perustettu on noin 20 hengen ryhmä katutanssilajien harrastajille. Street treenaa kerran viikossa, ja esiintyy lukuvuosittain erilaisissa tapahtumissa. Olitpa sitten tanssinut old school hip hopia, breakdancea tai vaikka commercial dancea, Street-ryhmä voi hyvinkin olla sinun juttusi! Myös Streetissä kaikki jäsenet osallistuvat treenien vetämiseen.

Street treenaa keväällä 2019 keskiviikkoisin klo 19.45-20.50 Atalpalla.

Edustus

Edustus on noin 8-10 tanssijan tavoitteellisesti treenaava, kilpaileva ja esiintyvä pienryhmä. Edustus esiintyy aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa läpi vuoden, myös lukuvuoden ulkopuolella. Edustus treenaa pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa, mutta esiintymisviikoilla Edustus on tuttu näky treenisaleilla myös useammin.

Edustus treenaa keväällä 2019 tiistaisin klo 20-22 TAMKlla sekä torstaisin klo 19.45-22 Atalpalla.

Ryhmiin hakeminen

UniDancen ryhmissä tanssijoilta edellytetään aiempaa tanssikokemusta, ja kaikkiin UniDancen ryhmiin hyväksytään uudet tanssijat hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuus järjestetään pääsääntöisesti aina syyslukukauden alussa. Voit hakea Show- ja Edustus-ryhmiin samassa hakutilaisuudessa, ja Street-ryhmälle on oma hakutuntinsa. Sama tanssija voi olla mukana korkeintaan kahdessa UniDancen ryhmässä, jotta annamme paikan mahdollisimman monelle tanssijalle.

Hakutilaisuus on rakenteeltaan rennon tanssitunnin kaltainen: tilaisuudessa tehdään lyhyt lämmittely, jonka jälkeen tehdään tanssitekniikkaa ja koreografiaa. Hakutilaisuutta ei ole syytä jännittää, vaan lähde iloisin mielin kokeilemaan! Hakutilaisuudessa on myös paikalla paljon UniDancen jäseniä, joihin voit tutustua ja joilta voit kysyä lisätietoja ryhmistä.

Kannattaako UniDanceen hakea? Ehdottomasti! Ryhmissä pääsee harrastamaan tanssia kannustavassa ilmapiirissä erittäin aktiivisesti, ja pääset esiintymään sekä osallistumaan myös treenien suunnitteluun ja koreografioiden tekemiseen. Mitään ei tarvitse tehdä yksin, sillä UniDancessa yhdessä tekeminen on se juttu. Ryhmä yhdistää ihmisiä koko opiskeluajaksi, ja myös sen jälkeen. Tanssikouluihin verrattuna UniDance on myös lähes ilmainen, sillä vuoden jäsenyys UniDancessa kustantaa vain 10 euroa. Tervetuloa tsekkaamaan meininki ja hakemaan mukaan!

Seuraava hakutilaisuus

Vuoden 2018 haku on pidetty, onnea uusille tanssijoille!
Seuraava hakutilaisuus järjestetään vuoden 2019 aikana. Seuraa nettisivujamme sekä alta löytyviä sosiaalisen median kanaviamme, niin saat ajoissa tiedon seuraavan hakutilaisuuden ajankohdasta.
Missasitko syksyn 2018 hakutilaisuuden?
Ei hätää! Voit osallistua UniDancen avoimen tason tanssikursseille ja nauttia tanssista koko lukuvuoden ajan!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close