Ryhmät

UniDancessa toimii kolme tanssiryhmää: Show, Street ja Edustus. Kaikki ryhmät treenaavat ja esiintyvät säännöllisesti, ja ryhmiin pääsee mukaan lukuvuosittaisen hakutilaisuuden kautta. 

 Alta voit lukea lisää UniDancen ryhmistä!

Show

Show-ryhmä on noin 15-20 tanssijan säännöllisesti treenaava ja esiintyvä ryhmä. Show treenaa kerran viikossa, ja esiintyy lukuvuosittain erilaisissa tapahtumissa.
Show’ssa kaikki osallistuvat vuorollaan lämppien suunnitteluun ja treenisisällön tekemiseen, ja halukkaat valmistavat ryhmälle koreografioita.

Show treenaa syksyllä 2021 tiistaisin klo 20:15-22 Atalpalla.

Street

Street-ryhmä on syksyllä 2017 perustettu noin 20 hengen ryhmä katutanssilajien harrastajille. Street treenaa kerran viikossa, ja esiintyy lukuvuosittain erilaisissa tapahtumissa. Olitpa sitten tanssinut old school hip hopia, breakdancea tai vaikka commercial dancea, Street-ryhmä voi hyvinkin olla sinun juttusi! Myös Streetissä kaikki jäsenet osallistuvat treenien vetämiseen.

Street treenaa syksyllä 2021 keskiviikkoisin klo 20-22 Atalpalla.

Edustus

Kuva: Aaro Tuukkanen

Edustus on noin 8-10 tanssijan tavoitteellisesti treenaava, kilpaileva ja esiintyvä pienryhmä. Edustus esiintyy aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa läpi vuoden, myös lukuvuoden ulkopuolella. Edustus treenaa pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa, mutta esiintymisviikoilla Edustus on tuttu näky treenisaleilla myös useammin.

Edustus treenaa syksyllä 2021 maanantaisin klo 19:30-21:30 sekä torstaisin klo 19-21 TAMKilla.

Ryhmiin hakeminen

UniDancen ryhmissä tanssijoilta edellytetään aiempaa tanssikokemusta, ja kaikkiin UniDancen ryhmiin hyväksytään uudet tanssijat hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuus järjestetään pääsääntöisesti aina syyslukukauden alussa. Voit hakea Show- ja Edustus-ryhmiin samassa hakutilaisuudessa, ja Street-ryhmälle on oma hakutuntinsa. Sama tanssija voi olla mukana korkeintaan kahdessa UniDancen ryhmässä, jotta annamme paikan mahdollisimman monelle tanssijalle.

Hakutilaisuus on rakenteeltaan rennon tanssitunnin kaltainen: tilaisuudessa tehdään lyhyt lämmittely, jonka jälkeen tehdään tanssitekniikkaa ja koreografiaa. Hakutilaisuutta ei ole syytä jännittää, vaan lähde iloisin mielin kokeilemaan! Hakutilaisuudessa on myös paikalla paljon UniDancen jäseniä, joihin voit tutustua ja joilta voit kysyä lisätietoja ryhmistä.

Kannattaako UniDanceen hakea? Ehdottomasti! Ryhmissä pääsee harrastamaan tanssia kannustavassa ilmapiirissä erittäin aktiivisesti, ja pääset esiintymään sekä osallistumaan myös treenien suunnitteluun ja koreografioiden tekemiseen. Mitään ei tarvitse tehdä yksin, sillä UniDancessa yhdessä tekeminen on se juttu. Ryhmä yhdistää ihmisiä koko opiskeluajaksi, ja myös sen jälkeen. Tanssikouluihin verrattuna UniDance on myös lähes ilmainen, sillä vuoden jäsenyys UniDancessa kustantaa vain 20 euroa. Tervetuloa tsekkaamaan meininki ja hakemaan mukaan!

Seuraava hakutilaisuus

Kauden 2021-2022 hakutilaisuus pidetään Show- ja Edustus -ryhmille 21.9. Street -ryhmälle 22.9. Lisää infoa hakuihin liittyen löydät Ajankohtaista -osiosta!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close