Ryhmät

UniDancessa toimii kolme tanssiryhmää: Show, Street ja Edustus. Kaikki ryhmät treenaavat ja esiintyvät säännöllisesti, ja ryhmiin pääsee mukaan lukuvuosittaisen hakutilaisuuden kautta. 

 Alta voit lukea lisää UniDancen ryhmistä!

Show

Show-ryhmä on noin 15-20 tanssijan säännöllisesti treenaava ja esiintyvä ryhmä. Show treenaa kerran viikossa, ja esiintyy lukuvuosittain erilaisissa tapahtumissa.
Show’ssa kaikki osallistuvat vuorollaan lämppien suunnitteluun ja treenisisällön tekemiseen, ja halukkaat valmistavat ryhmälle koreografioita.

Show treenaa syksyllä 2020 tiistaisin klo 20-22 Atalpalla.

Street

Street-ryhmä on syksyllä 2017 perustettu noin 20 hengen ryhmä katutanssilajien harrastajille. Street treenaa kerran viikossa, ja esiintyy lukuvuosittain erilaisissa tapahtumissa. Olitpa sitten tanssinut old school hip hopia, breakdancea tai vaikka commercial dancea, Street-ryhmä voi hyvinkin olla sinun juttusi! Myös Streetissä kaikki jäsenet osallistuvat treenien vetämiseen.

Street treenaa syksyllä 2020 keskiviikkoisin klo 20-22 Atalpalla.

Edustus

Kuva: Aaro Tuukkanen

Edustus on noin 8-10 tanssijan tavoitteellisesti treenaava, kilpaileva ja esiintyvä pienryhmä. Edustus esiintyy aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa läpi vuoden, myös lukuvuoden ulkopuolella. Edustus treenaa pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa, mutta esiintymisviikoilla Edustus on tuttu näky treenisaleilla myös useammin.

Edustus treenaa syksyllä 2020 maanantaisin klo 19.30-21.30 sekä torstaisin klo 19-21 TAMKilla.

Ryhmiin hakeminen

UniDancen ryhmissä tanssijoilta edellytetään aiempaa tanssikokemusta, ja kaikkiin UniDancen ryhmiin hyväksytään uudet tanssijat hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuus järjestetään pääsääntöisesti aina syyslukukauden alussa. Voit hakea Show- ja Edustus-ryhmiin samassa hakutilaisuudessa, ja Street-ryhmälle on oma hakutuntinsa. Sama tanssija voi olla mukana korkeintaan kahdessa UniDancen ryhmässä, jotta annamme paikan mahdollisimman monelle tanssijalle.

Hakutilaisuus on rakenteeltaan rennon tanssitunnin kaltainen: tilaisuudessa tehdään lyhyt lämmittely, jonka jälkeen tehdään tanssitekniikkaa ja koreografiaa. Hakutilaisuutta ei ole syytä jännittää, vaan lähde iloisin mielin kokeilemaan! Hakutilaisuudessa on myös paikalla paljon UniDancen jäseniä, joihin voit tutustua ja joilta voit kysyä lisätietoja ryhmistä.

Kannattaako UniDanceen hakea? Ehdottomasti! Ryhmissä pääsee harrastamaan tanssia kannustavassa ilmapiirissä erittäin aktiivisesti, ja pääset esiintymään sekä osallistumaan myös treenien suunnitteluun ja koreografioiden tekemiseen. Mitään ei tarvitse tehdä yksin, sillä UniDancessa yhdessä tekeminen on se juttu. Ryhmä yhdistää ihmisiä koko opiskeluajaksi, ja myös sen jälkeen. Tanssikouluihin verrattuna UniDance on myös lähes ilmainen, sillä vuoden jäsenyys UniDancessa kustantaa vain 20 euroa. Tervetuloa tsekkaamaan meininki ja hakemaan mukaan!

Seuraava hakutilaisuus

Haemme kauden 2020-2021 hakutilaisuudessa uusia tanssijoita kaikkiin kolmeen ryhmäämme! Tilaisuus pidetään tiistaina 15.9. klo 19 alkaen Atalpalla, osoitteessa Ratapihankatu 55.

Huom! Tänä vuonna hakutilaisuuteen tulijoiden tulee ilmoittautua 13.9. mennessä. Ryhmäliikuntasalissa saa koronavirustilanteen takia olla kerrallaan enintään 25 henkilöä. Tästä syystä tarvitsemme tiedon osallistujamäärästä etukäteen, jotta osaamme tarvittaessa jakaa tilaisuuden osiin ja osallistujat useampaan eri ryhmään. On tärkeää, että hakutilaisuuteen saavutaan vain terveenä. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä meille ennen hakutilaisuutta.

Aikataulusta: Tarkka aikataulu muodostetaan 14.9. ilmoittautujamäärän perusteella mutta aikataulun runko on seuraavanlainen. Klo 19 alkaa saapuminen Show’n ja Edustuksen hakuihin. Klo 20 alkaa Show’n ja Edustuksen hakutilaisuus. Klo 20:15 alkaa saapuminen Streetin hakuihin. Klo 21 alkaa Streetin hakutilaisuus. Lämmittelyä varten on varattu klo 19 alkaen venyttelysali. Myös pienen venytteysalin henkilömäärä on kuitenkin rajattu, joten suosittelemme lämmittelemään valmiiksi ennen saapumista, mikäli se on mahdollista.

Huomaathan, että päästäksesi sisään Atalpan tiloihin sinun tulee maksaa SportUnin kausimaksu tai vaihtoehtoisesti kertamaksu Atalpalle. Lisätietoja SportUnin maksukäytännöistä löydät täältä

Tilaisuuden Facebook-tapahtuman löydät täältä. Käy osallistumassa ja kutsu muutkin tanssikaverisi mukaan!

Jos hakutilaisuudesta herää jotain kysyttävää voit laittaa viestiä Facebook: UniDance Tampere ry tai Instagram: @unidancetampere.

Tervetuloa, nähdään hakutilaisuudessa! ❤

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close