Vuosi 2021 pähkinänkuoressa

Jo toinen poikkeuksellinen vuosi UniDancen toiminnassa. Vuosi 2021 oli jälleen epävarmuuden vuoristorataa toiminnan suhteen. Loppua kohden pääsimme jopa keikkailemaan, vaikka alkuvuosi ei niin antanutkaan odottaa.

Vuoden alettua pysyivät treenisalit tiukasti kiinni kokoontumisrajoitusten vuoksi, emmekä päässeet treenaamaan koko keväänä. Joillakin ryhmillä oli etätreenejä kevään mittaan, mutta tässä vaiheessa nekin alkoivat maistumaan puulta. Odottelimme toiveikkaina rajoitusten purkua ja mahdollisia kesätreenejä.

Kesän aikana aloimme harjoittelemaan keväältä syksylle siirtynyttä Särkän Märkä -tapahtumaa varten, mutta tämä tilaisuus esiintyä jouduttiin perumaan silloin vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi. Jäimme jälleen odottelemaan jatkoa, tällä kertaa syksyä, UniDancen kiireisintä aikaa vuodesta.

Syksyn tullen saimme järjestettyä tanssijahaut suhteellisen normaalisti rajoitukset huomioonottaen ja saimmekin 13 uutta mahtavaa tyyppiä mukaan toimintaamme. Heti syksyn alussa harjoittelimme kaikkien ryhmien yhteistä koreografiaa Särkänniemen Karmivaa Karnevaalia varten. Esitys saatiin hyvin kasaan ja esiinnyimme erilaisilla kokoonpanoilla kahtena viikonloppuna yhteensä kahdeksan kertaa. Karmiva Karnevaali on jo muodostunut UniDancen keikoista perinteeksi ja tänä vuonna esiintyminen oli erityisen hienoa pitkän keikkatauon jälkeen.

Syksyn ja talven aikana järjestimme tutustumisillan, hallituksen syyskokouksen ja pikkujoulut tuttuun tapaan kaikkien ryhmien voimin. Oli mukavaa viettää aikaa yhdessä kaikkien ryhmien kesken. Ryhmät jatkoivat tavallista treenaamista kukin omalla viikkovuorollaan ja joulukuussa jokainen ryhmä pääsi esiintymään poikkitieteellisissä haalaribileissä Ilonassa! Klubikeikka oli mukava piristys kauden päätteeksi ja paketoi vuoden hyvin!

Niin siitäkin poikkeuksellisesta vuodesta tarttui mukaan keikkoja, kokemuksia ja uusia tuttavuuksia! Näillä eväillä jatkamme vuoteen 2022 ja uuteen kauteen!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close