Ystävänpäivän tapahtuma & vuosijuhlat

Ystävänpäivä 14.2.2019 oli täynnä tanssia, riemua ja hyvää fiilistä. Meillä oli paljon tekemistä, kun päivällä järjestimme kaikille avoimen tapahtuman, ja illalla pääsimme juhlistamaan viisivuotista UniDancea!

Päivän aikana Tampereen yliopiston keskustakampuksella nähtiin upeita tanssiesityksiä show- ja streetryhmiltä sekä järjestettiin workshopeja. Ständillämme pääsi osallistumaan arvontoihin ja ottamaan muistoja kuvausseinällä. Meillä ainakin oli hauskaa, ja oli ihanaa päästä jakamaan tanssin iloa muille!

Ystävänpäivän iltana järjestimme vuosijuhlat – UniDance täytti 5 vuotta! Illan aikana nautimme toistemme seurasta, maukkaasta ruoasta sekä useasta esiintyjästä ja ohjelmanumerosta. Mukana oli sekä nykyisiä että entisiä UD:n jäseniä ja oli ihanaa muistella yhdessä, mitä kaikkea ollaan viiden vuoden aikana saavutettu. Nyt odotetaan innoissamme, mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan!

Vuosijuhlassa halusimme palkita aktiivisia jäseniä ja kiittää heitä UniDancen hyväksi tehdystä työstä. Upeat yhteistyökumppanimme mahdollistivat tämän palkitsemisen, kiitokset myös heille.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close